sâmbătă, 23 noiembrie 2013

MINTE(A) MINTE!


  
"Own world" designed by Jerico Santander

 Fragment din "Dihotomia Genului",
 Edit. Junimea,Iaşi,2012
 by Celestine Mihaela




Felicitări "păpuşilor" 
care au reuşit să-şi taie sforile! 
`Celestine`


 A sosit momentul să ne găsim între noi.
A sosit clipa să lansăm adevărul în lumină.
A sosit momentul să deschidem gura!




 DUCEŢI ADEVĂRUL?



Mergeţi spre ferestrele caselor voastre dimineaţa, priviţi în afara lor.
Ce vedeţi?
Unii văd o panoramă frumoasă cu verdeaţă şi părculeţe în cutii, alţii văd oameni scotocind prin gunoaie la ore matinale. Suprapuneţi cele două imagini şi aşteptaţi să le decodeze mintea voastră.
Cine sunt acei oameni care caută comori în ghenele cartierelor şi de ce parcurile copiilor sunt punctele lor de reper?
Suprapunând cele două imagini vom vedea că acei oameni au fost copiii din parcuri, candva.
Nu s-au depărtat prea mult de zona verzuie care vă întâmpină în fiecare dimineaţă la ferestre.
Sunt cei pe care îi vedeţi pe străzi în fiecare zi cerşind, cei cărora în plină iarnă le înghsuiţi un covrig sau un bănuţ prin buzunare, cei care atârnă în faţa bisericilor din toată ţara, care-i aşteaptă pe "marii" propăvăduitori cu har divin, să le arunce un colţ de pâine.
Iată ce ne zic ei:


ŞI IATĂ CUM "CEI CE NU JUDECĂ"
 AU AJUTAT-O... SUFICIENT!

CĂ VORBA AIA,
S(u)ATANA VINE MEREU ÎN ALB,
DAR NU VINE PE MĂGAR...
CI PE CAL MILIARDAR!


CA SĂ...
ADUCĂ IUBIRE,
MÂNTUINDU-NE SCUMP!

Acestea sunt exemplele Adevărului, Smereniei, Altruismului, Mântuirii, Speranţei omenirii, care, iată:
Au venit ca după profeţie, cu Adevărul susţinut de coloana aşa-zisei Credinţe!
Oamenii bisericii au scris mereu o istorie a IUBIRII care nu există decât in cărţuliile lor aurite, acolo unde lumea de bun simţ "pupă" şi se căieşte cu "frica" de Dumnezeu. 


 De ce frică, dacă Dumnezeu e iubire? 
Au inoculat oamenilor ideea de PĂCAT ca să poată ţine în frâu oile cu capul plecat spre smerenie.
Dacă lumea în care trăim ştie asta, nu de azi, nu de ieri, de sute şi mii de ani, dacă omul contemporan pune coperţi noi unei istorii deloc schimbate, atunci vă întreb pe voi, cei care ŞTIŢI - UNDE SUNTEŢI?
Ce faceţi oameni buni cu Iubirea din voi înşivă şi de ce o lăsaţi să moară în mâinile unor fanfaroni ce duc omenirea pe braţe mincinoase, într-o proastă regie. Dacă omenirea a înţeles odată pentru totdeauna că BISERICA este doar o forţă ocultă în stat şi nimic mai mult, nu s-a schimbat decorul doar personajele, atunci tot omenirea a înţeles că adevărata CREDINŢĂ nu se află în afara noastră, ci în noi înşine, acolo unde nici o RELIGIE sau dogmă a ei, nu va putea perverti simţirea sursei iubirii divine.
 Ajutăm biserica se se îmbogăţească, ajutăm politicienii să se îmbogăţească, ajutăm Maeştrii de Lumină, mai nou, să se îmbogăţească... dar pe noi, CINE NE AJUTĂ?


SINDROMUL TOM DEGEŢEL
IUBIND CU URECHILE


Noul val despre care am mai scris,  ->VEZI AICI  este Valul Illuminati, sau Stăpânii din Umbră, care se manifestă în toată splendoarea, la suprafaţă. 
În ultimele decenii au început să nu se mai teamă în a-şi lua diferite nume, [vezi aşa-zisul Conte Incapuciato din România] şi alte specii care apar ca după ploaie cu diverse capacităţi extrasenzoriale, care nu numai că-s mari "taumaturgi", dar mai mult de atât, unii dintre ei se proclamă a fi ultimele reîncarnări Hristice. 
Şi dacă bine-ştim aceste creaturi bipede care au împânzit lumea cu "minunile" lor, au devenit pe "Scara Minţii" un adevărat sindrom, atunci sindromul Tom Degeţel circulă liber prin timpanele noastre pline cu astfel de mesaje oculte, care nu numai că ne dansează prin ureche, dar ne aduc şi într-o stare letargică, aproape leguminoasă, în urma învăţaturilor şi tratamentelor lor "binefăcatoare" de minuni.
Şi-atunci care este identitatea noastră rămasă?
Unde este adevărata sursă pe care o accesăm, ştim bine, numai din noi înşine?
Ce se întâmplă cu capacitatea noastră de disociere a ceea ce vine ca mesaj pur, de la adevărata sursă, nu din mesajele alterate din exterior, cu ajutorul acestor minunaţi terapeuţi, maeştri, guru, sau alte "mimoze magnetice" de cinci stele? 



UN ADEVĂRAT FLASHMOB 
AL NON-IDENTITĂŢILOR
Într-o lume anonimă, în care nu ne mai găsim identitatea, nu mai ajungem la noi înşine, alegem aceste acte de manipulare ocultă ca să ne rupem de Sine definitiv, să ne Auto-blocăm fiinţa, să abdicăm în faţa Zgomotului de Fond, care nu duce altundeva decât la disperare, frică, angoase şi dependenţă de aceşti magicieni contemporani.


MONKEY MEDITATION
 designed by Sauco

Dorinţa de a ne maimuţări în faţa cosmosului din noi înşine, nu este o noutate. Specia bipedă mereu s-a hrănit cu informaţii peste capacitatea ei de înţelegere. 
Fie că nu recunoştea forţele naturii şi se sacrifica în numele ei, fie că avea nevoie de ceva net superior, cât să plece capul sau să devină un mic prozelit futurist.
Natura umană, în a cărei componenţă intră şi cosmosul, n-a ştiut nicodată să înţeleagă rolul pentru care acest cosmos s-a integrat în mica carcasă materială, mai mult de-atât, n-a putut să accepte că, însuşi rolul biped al speciei, face trecerea de la Macro la Micro cu un scop predefinit:
ARDEREA şi CONSUMUL la nivel material.


V-AU ÎNDOBITOCIT!






Dacă această specie alege să se exalteze la orice licărire astrală care îi circulă prin vene, profitând de capacitatea sa infinită, dincolo de formă, atunci cu siguranţă suntem o specie de maimuţe triste şi fricoase, care în loc să consume procesul firesc al lumii ăsteia şi să se cureţe odată în forma aleasă, alege să devieze de la sursă, de la cale, în detrimentul divinităţii, care i-a dat o nouă şansă.


 DECORPORALIZAREA 
DUCE LA BLOCAREA SINELUI DIVIN
Exitus Letalis by Voogee

Orice act de "ieşire în afara noastră" este o crimă la adresa Sinelui Divin.
 Odată deschişi spre a "ieşi" suntem deja sub lupa "celor" care vor "intra" lejer în noi.
Vorbesc cât se poate de concret despre cazurile de hipnoză pasivă sau activă, regresii spontane şi decorporalizări agresive, cu sau fără ghid.
Tot ce nu face parte din rolul nostru firesc de a ne duce consumul în formă, se numeşte a forţa rolul speciei, devenind un act agresiv, o traumă practic, care nu va duce la nici o "iluminare sau evoluţie" ci va prăpădi fiinţa umană până la agonie şi deziluzie.



Capacităţile cu care se trezesc mulţi dintre noi, fie că e vorba de bioenergie, experimentând obiecte metalice care se lipesc de trup sau capacitatea individuală fără exerciţiu, de a levita, decorporaliza sau trece prin obiecte solide, nu reprezintă o paranormalitate, este parte din universul nostru din care am luat naştere.
Problema nu este că descoperim aceste capacităţi fireşti, ci că habar n-avem să le folosim cum trebuie, să creăm un echilibru între corpul fizic si celelalte corpuri subtile. Primul lucru e să ne lăsăm iniţiaţi de aceşti "maeştri de lumină" care nu fac decât să ne manipuleze şi să ne acceseze cu uşurinţă  şi  în loc să ne redirecţioneze spre umanitate, spre firescul cu care am venit să "consumăm", ei ne trimit tot spre sferele înalte, deşi nepregătiţi, deloc rezolvaţi, în Om.


Se vor scula mulţi proroci mincinoşi 
şi vor înşela pe mulţi.
[Matei 24:11]
 

Şi-atunci vă-ntreb, cu ce v-au ajutat aceşti maeştri când v-au inoculat tot felul de tâmpenii despre originea voastră atemporală? 
Aveţi habar ce e cu omul din voi înşivă, ca să ajungeţi să sfidaţi temporalitatea, pentru a visa la îngeraşi de tot soiu' ?
Aveţi habar ce e cu copiii voştri care trăiesc într-o lume haotică, dezordonată, anarhică şi nesigură?
Ce viitor asiguraţi celor care vin din urmă, cum îi pregătiţi pentru iluminare, când voi înşivă n-aveţi ce pune în gură, în suflet şi în locul minţii influenţabile?
Cu ce v-a salvat Sahaja Yoga şi alte forme de Yoga sau Reiki, de la foamete, depresie, inadaptare, sau orice altă boală fizică sau psihică. 
Nu cumva v-a adâncit mai tare în ele? 
Câţi recunosc că practica acestor culte i-a rupt de ei înşişi şi-au pierdut pofta de viaţă, dorinţa trupească, nevoile fiziologice s-au diminuat şi ele, efectiv omul şi-a pierdut noţiunea de a fi Om.
 Ce le spuneţi acelor copii care vin să vă povestească despre monştrii care ies din pereţi, cu scopul de a le fi inoculată frica, groaza şi neputinţa?


  Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu 
şi vor zice: „Eu sunt Hristosul!” 
Şi vor înşela pe mulţi.
[Matei 24:5]
Id by Voogee

O să-i trimiteţi la marii maeştri care să le cureţe creierii cu idei precum "atacuri PSI" şi alte elucubraţii care te congestionează până simţi  că explodezi. 
Cu ce te ajută acest maestru când copilul tău experimentează realităţi peste normalitatea ta de acceptare, când sufletul lui se luptă să dea afară demonii, pe care aceşti "licurici magistrali" practic,  îi readuc înapoi prin terapiile lor transcendentale.
Cu ce a salvat "Iluminarea" pământul, când teritorii întregi trăiesc în mizerie, foamete, nebunie, depresie, războaie?


Ce bun aduce acestor suflete chinuite de tot soiul de entităţi, în loc să le ofere iubire, protecţie la nivel afectiv, nu metafizic, acolo nu ne poate nimeni proteja, decât Dumnezeul însuşi. 
Este adevărat că  multe trec prin om şi multe aducem cu noi din alte lumi, încă de la naştere. 
Nu mai este nici un secret ca trupul nostru poate fi gazda multor surse, nu numai celei divine, dar nu cumva tocmai asta ne dă pe mâna acestor farsori, acestor demoni cu chip de lumină, care nu fac decât să ne menţină în meta-starea cu care suntem încercaţi de mici copii, în loc să ne tragă afară din ea.
Singura metodă pentru a ne salva sufletul nu este pe cale ocultă, ci prin iubirea de om, aşa cum a lăsat bunul Dumnezeu, altfel l-ar fi trimis pe Iisus să devină marele yoghin al omenirii şi în timpul crucificării, ar fi trăit o mică decorporalizare.

SUNTEM ÎNTEMNIŢAŢI,
DAR NU PRIZONERII LUMII


Dacă MINTE(A) MINTE şi o face prin sistemul religios şi ocult, aşa cum am arătat mai sus, să nu uităm de manipularea speciei la nivel politic, care le însumează pe amândouă.
Mai ţineţi minte atacurile prin medicamente?
Dar prin alimente?
O armă bilogică subtilă pentru a distruge specia a fost chiar prin nevoile speciei. Hrana şi medicaţia au fost sursa principală care a dus specia la autodistrugere. Nu mai e nici un secret că noi oamenii nu ne mai permitem să mâncăm sănătos şi dacă ne-am permite, n-am mai avea prea multe alimente sănătoase de ales.
Automat imunitatea scade şi ne îmbolnăvim, naturistele nu ne mai ajută şi ajungem pe mâna medicului care ne ciopârţeşte lent.




 NE SALVĂM DIN GHEARA
CANCERULUI ŞI MURIM DE GRIPĂ

Adevărul despre medicamente a ieşit la suprafaţă de-atâtea ori şi nu este vorba de nici o karmă globală, suntem nişte experimente pentru cei care ne conduc, fie că testează direct pe noi, sau prin astfel de metode medicale, sau de alimentaţie.
Creierul nostru MINTE când vrea să trăiască o iluzie, doar pentru că nu avem de ales, doar pentru că suntem o specie aproape resemnată la tot ce se întâmplă sub ochii noştri.
Nu mai este vorba de nici un fel de conspiraţie, suntem minţiţi pe faţă şi noi înghiţim zilnic pastila care ni se dă.
Dacă în SUA traficul de carne vie este o lejeritate, la câţi "junkeri" au locul asigurat în cartierul monitorizat, vorba aia, dacă dispare un cerşetor din America, nu e sesizabil, dar inima sau plămânii lui pot salva un parlamentar.

 
Atunci mulţi vor cădea, 
se vor vinde unii pe alţii şi se vor urî unii pe alţii.
[Matei 24:10]

"În martie 2010, SUA a adoptat o lege privind sănătatea care prevede obligativitatea implantării cu microcipuri RFID a tuturor cetăţenilor americani până în anul 2013. 
Dincolo de pretinsele „intenţii bune” (în realitate, goana după profit) ale corporaţiilor producătoare şi distribuitoare de dispozitive RFID, această tehnologie – extrem de invazivă asupra vieţii umane şi a trupului – merită să fie studiată cu foarte multă atenţie. Dezvăluiri cutremurătoare recente au arătat faptul că unul dintre scopurile urmărite de „elita” satanică mondială este controlul total şi permanent al populaţiei pământului şi în acest sens una dintre modalităţile predilecte pentru a reuşi aceasta este introducerea pe scară largă a implanturilor cu microcipuri RFID. Nick Rockefeller, membru important al „elitei iluminate”, care conduce din umbră planeta Pământ, a recunoscut acest plan criminal în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo, care a făcut dezvăluiri în anul 2008 despre conspiraţia cumplită împotriva umanităţii a francmasonilor elitiştii."  vezi sursa


 CEI ÎNLĂNŢUIŢI 
DUC PĂMÂNTUL ÎN SPATE


Anul 2012 se anunţă un an de schimbări majore în rândul celora care mereu au simţit că au o deschidere mai mare, că pot simţi mai mult, că toată povara lumescului are deja o noimă în Samsaraua cu care s-au confruntat atâtea secole.
Dorinţa acerbă de a fi sonori, mereu altfel, de a ne pune aripi în spate când abia ducem pământul pe umeri, este una din marile dileme cu care specia noastră se confruntă.
Fie că vorbim de metafora lui Noe sau Moise, istoria se repetă şi nu învăţăm nimic niciodată.

 


Trăim timpuri în care orice mesaj venit prin MEDIA, fie că e vorba de radio, televiziune sau presă, nu va mai avea acelaşi impact ca şi până acum.
Omenirea se va trezi încet-încet, va realiza ce stă în spatele ecranului şi va înceta să plece urechea la tot ce aude.

Designed by Tommy Inberg


În 1957, James Vicary, un cercetător american de marketing, a făcut pe o perioadă de 6 săptămâni un experiment, cu un grup de spectatori, într-un cinematograf din New Jersey.
În timp ce aceştia vizionau un film, James a introdus 2 reclame publicitare la Popcorn şi Coca-Cola, iar mesajele subliminale erau: 




"Beţi Coca-Cola" şi "Consumaţi Popcorn", pe o durată scurtă de cca trei miimi pe secundă, încât spectatorilor le erau aproape insesizabile.
James a menţionat că în timpul acelor 6 săptămâni, vânzările de popcorn au crescut fantastic cu 57.7 % iar cele de Cola cu 18.1%, după care în anumite împreujurări James a fost nevoit să nege experimentul. Mai târziu însă, se descoperă aceleaşi metode subliminale în showbiz şi în sex-market.
Aceeaşi metodă se aplică în cazul alegerilor electorale, prin diverse scurt-metraje sau animaţii sau prin inocularea diverselor patologii inventate, ori prin reclamă la anumite produse medicale.
Omul are capacitatea de autoreproducere a unor simptome tipice bolilor la care le este prezentat anumitul produs. Manipularea persuasivă nu vine doar prin astfel de căi, subliminal sau nu, există diverse metode vizuale şi auditive  pe care creierul le găzduieşte tacticos şi le procesează ca atare.

Designed by Sarlota Ban


Subiectul de faţă e foarte amplu, practic s-a dovedit clar că MEDIA informează pentru a DEZ-informa populaţia, într-atât cât să o facă sa creeze o nouă realitate, celeia deja existente.
Metodele de manipulare vin la pachet cu  MINTEA care le hrăneşte şi le menţine vii. 
Singurul panaceu care ar putea să ne salveze din balonul iluziei, ar fi ANULAREA MINŢII şi înlocuirea ei cu SIMŢIREA şi nu orice simţire, vorbim aici despre intuiţie şi capacitatea noastră de a VEDEA dincolo de retină.


Acest "cugito ergo sum" să fie înlocuit cu "sentio ergo sum" şi să înţelegem odată pentru totdeauna că nimic pe acest pământ nu ne poate învinge cosmosul fiinţei noastre, decât refuzul de a primi OMUL în stare pură, aşa cum ni s-a dat pe acest pământ, fără a-l modifica genetic, fără a-l clona, fără a-i suspecta ADN-ul în diverse experimente, fără a-l supune unor meta-mecanisme ezoterice, pentru că Omul în forma lui perfect existentă, are deja o anatomie bine asamblată, cu un circuit foarte clar şi complex, nu îi mai trebuie nimic adăugat, are totul în el însuşi.
Nu dacă forţăm manopera divină cu artificii şi meschinării de uz, nu aşa îl vom prinde pe Dumnezeu de picior. Ni s-a dat o armă vie împotriva redutei azazeice şi ea se numeşte IUBIRE. 
Până ce Omul nu va învăţa lecţia dăruirii la nivel de umanitate, poate să apeleze la toate yoghinărismele sau bioenergoterapiile, că tot nu va reuşi să treacă graniţa gravitaţiei, mereu va fi întors în locul în care a sărit inconştient, paşii umanităţii!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu